PÉCS, SIKLÓSI ÚTI IRODAHÁZ ELADÓ.

EladóKedvencekhez
Ár: 94 MFt

Az ingatlan leírása

Az ingatlan Pécs frekventált területén fekszik. A Pécsről Siklós felé vezető 58-as számú főúttól nyugatra található. A környező ingatlanok többsége az egykori bőrgyár területéhez tartozó, ma már többnyire kereskedelmi, gazdasági célra hasznosított.
A területen összesen 5 db felépítmény található.
Az ingatlan közvetlen közelében buszmegálló, benzinkút, orvosi rendelő is megtalálható. A belváros és az autópálya is könnyen megközelíthető a területről.
Iroda épület – 228 m2
Az épület az egykori bőrgyárhoz tartozó lakóépület volt. Funkcióját ma részben, az emeleten őrzi, a fölszintje irodaként került átalakításra, akként használt. Az irodai résznek az utcafront felől, délről és az udvar felől, északról is van bejárata.
Italbolt, játékterem – 46, 94 m2
Könnyűszerkezetes, magastetőt épület, pala fedéssel.
Üzlet – 79 m2
Pillérvázas, hagyományos falazatú, vasbeton illetve acélgerendás ferde födémmel, mely lapostetőként van kialakítva.
Műhely – 114 m2
Pillérvázas, hagyományos falazatú, vasbeton illetve acélgerendás ferde födémmel, mely felett magastető van kialakítva pala fedéssel.
8 db garázs – 140 m2
Hagyományos építésű, enyhe lejtésű, födém nélkül kialakított nyeregtetős épület, hullámpala fedéssel. Garázsok alapterülete: 15 – 20 m2 között váltakozik.
A terület jellemzően több rendeltetési egységet magába foglaló központi igazgatási, kereskedelmi, szolgáltató gazdasági épületek elhelyezésére szolgál.
A területen az országos előírásokban meghatározott funkciójú építmények helyezhetők el. A gazdasági tevékenységi célú épületen belül a tulajdonos, a használó, a bérlő, az üzemeltető és a személyzet számára szolgáló lakások kivételével más lakás csak az I. emelet feletti szinteken helyezhető el úgy, hogy az épületben elhelyezett összes lakószint-terület nem lépi túl az épület összes szintterületének 50%-át.
Védőfásítási kötelezettség van.
SZABÁLYOZÁSI KÖRNYEZET
Központi belterület; központi vegyes zóna. Beépítésre szánt terület.
IRÁNYÁR: 94 MILL. FORINT

Speciális adatok

Alapterület (m²): 645
Elérhetőség Pallós Tibor
06 20 933 1452

Hely

Pécs, Baranya megye
Északmegyer dűlő

Ezek az ingatlanok is érdekelhetik Önt: